לאכול, לישון, לאהוב

תמונה של חמין

לכבוד החג הלאומי שלנו, דובישבט, הכנתי לכם מתכון לחמין חורפי ומנמנם לשנת חורף ארוכה, דובית ומתוקה.
אני הכי אוהב לאכול את החמין הזה בדיוק בתקופה הזאת של השנה. חוגגים עם הפירות והעצים –
שבלעדיהם לא היינו שורדים בכלל את החיים האלה. וזה גם החג שעוזר לנו לצאת קצת מהתחת של עצמנו
ולרגע אחד לוקח את מלוא תשומת הלב שלנו אל הסביבה הפורחת, המלבלבת. אל ניצני החיים החדשים.
בעיניי, החג הזה, מזכיר לנו לחגוג את הפשטות של החיים, עם כמה שיותר חברים ואנשים אהובים.

לקריאת הכתבה המלאה התחברו או הצטרפו לבראשית

כתבות שאולי יעניינו אותך

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[login_fail_messaging]