

למלא את הסדקים בזהב
השף פנדה מבשל מרק מינסטרונה כהומאז’ לקינצוגי – אמנות יפנית שבה מתקנים כלי חרס שבורים עם לכה מעורבת באבקת זהב
השף פנדה מבשל מרק מינסטרונה כהומאז’ לקינצוגי – אמנות יפנית שבה מתקנים כלי חרס שבורים עם לכה מעורבת באבקת זהב
השף פנדה מבשל מרק מיסו בהשראת אוטנאשי, מושג יפני המבטא דאגה אמיתית לזולת ורצון טהור לתת, בלי שום ציפייה לקבל חזרה
השף פנדה מבשל דגי מליטה ממולאים בהשראת איקיגאי, מושג יפני המתאר חיפוש אחר משמעות
השף פנדה מגיש סלט סתווי עם פיקניה, תזכורת לכך שצריך לפעמים לשחרר, בדיוק כמו נשירת העלים
השף פנדה מבשל רביולי עם בתו וכמעט מאבד את סבלנות הדוב שלו. אבל מה לא עושים כדי לעבור את החופש הגדול בשלום?
There was a problem reporting this post.
Please confirm you want to block this member.
You will no longer be able to:
Please allow a few minutes for this process to complete.
“החיים, עכשיו במבצע!” הוא אוסף מטוריו האישיים של גבי ניצן (באדולינה, פרא, שובה של המלכה ועוד), שהתפרסמו במגזין “בראשית” בשלוש השנים האחרונות. בכתיבה שופעת הומור, כנות ורגישות, הוא מזמין אותנו לעצור לרגע מהמרוץ ולהפנות את תשומת ליבנו לאלומות האור שבוקעות מתוך שגרת החיים המאתגרת של ישראל ב-2025.
פרקי הספר נוגעים בפשטות ובישירות, כמיטב סגנונו הייחודי של ניצן, בנקודות הכואבות של המציאות הישראלית. יש בהם רגעים של פחד ואימה לצד אומץ ואהבה, בדידות וניכור לצד חיבור עמוק לאדמה ולשורשים, כך הם מצליחים להאיר מחדש את מה שאנחנו שוכחים לפעמים לראות: את עצמנו.
“החיים, עכשיו במבצע!” הוא ספר פוקח עיניים, חכם וחשוב, שמזכיר לנו כמה חיוני להטיל ספק בכל מה שנדמה כאקסיומה, וכמה נפלא ופגיע להיות בני אדם. זהו ספר שמזמין כל אחד מאיתנו לחיות את החיים במלוא עוצמתם – כאן ועכשיו.